MØD VORES FOREDRAGERE!

Tony Robbins

ENTREPRENØR, FORFATTER & LIVSCACHE

Anthony “Tony” Robbins er en amerikansk forfatter, iværksætter, livscoach og filantrop. Han er kendt for sine seminarer og selvhjælpsbøger, herunder “Unlimited Power” og “Awaken the Giant Within”. Robbins afholder flere seminarer årligt, de fleste med temaet selvhjælp og positiv tænkning.

Tony Robbins er kendt for sine effektive øvelser om, hvordan han styrer hans sind og publikumsengagement. Tony Robbins har hjulpet millioner af mennesker over hele verden med at ændre deres liv. Han er blevet udnævnt til en af ​​verdens top 200 forretningsguruer af “Harvard Business Press”.

Charles Eisenstein

FORFATTER, TALER

Charles Eisenstein er en offentlig taler og fortaler for anti-forbrug og gaveøkonomi. Han er forfatter til flere bøger, herunder The Ascent of Humanity, Sacred Economics og The More Beautiful World Our Hearts Know Er mulig.

Moby

SANGER-SANGSKRIVER, MUSIKER, DJ & FOTOGRAF

Moby har lavet musik siden han var 9 år gammel. Han begyndte at spille klassisk guitar og fortsatte derefter med at spille med hardcore punk-gruppen “The Vatican Commandoes”, da han var 13. Han startede som DJ efter at have forladt college og var et stort navn i slutningen af ​​80’erne i New Yorks hus og hip- humlescener.

Han udgav sin første single “Go” i 1991 (opført af Rolling Stones Magazine som en af ​​de bedste plader nogensinde) og har lavet album lige siden. Hans egne plader har solgt over 20.000.000 eksemplarer på verdensplan, og han har også produceret og remixet adskillige andre kunstnere, herunder David Bowie, Metallica, The Beastie Boys og Public Enemy.

Han har turneret utrætteligt og afholdt over 3.000 koncerter i løbet af sin karriere og har også fået brugt sin musik i hundredvis af forskellige film, herunder “Heat”, “Enhver given søndag”, “Tomorrow Never Dies” og “The Beach”.

Moby arbejder tæt sammen med en række velgørenhedsorganisationer, herunder The Humane Society og Institute for Music and Neurologic Function, og i 2007 lancerede han “Mobygratis”, som giver gratis musik til uafhængige filmskabere.

Mobys seneste album “Innocents”, hans hidtil bredeste samarbejdsprojekt, blev udgivet i oktober 2013.

Sean Stephenson

TALER OG FORFATTER

Da Sean Stephenson blev født, troede lægerne ikke, at han ville overleve. Han havde en sjælden knoglesygdom, der hæmmede hans vækst og gjorde hans knogler ekstremt skrøbelige (han havde over 200 brud i en alder af 18). På trods af sine udfordringer blev han en kæmper for retten til livskvalitet – og har inspireret mennesker over hele verden.

I de sidste 24 år er hans magtfulde budskab blevet hørt ved livebegivenheder rundt om i verden. Sean har talt på hospitaler, universiteter, fængsler og for virksomheder som Nike og Walmart. Han har delt scenen med amerikanske præsidenter, milliardærer, berømtheder og hans hellighed på den 14. Dalai Lama. Sean har dukket op i utallige tv-shows som Oprah, og hans onlinevideoer har millioner af visninger.

Hans internationale bedst sælgende bog Get Off Your “But” er oversat til over 12 sprog.

Som terapeut og læge i klinisk hypnose mødes Dr. Stephenson-klienter i en unik 12-timers session, der går i bunden med deres frygt, undskyldninger og usikkerheder.

Hvert år er Sean vært for forskellige live-begivenheder og gruppecoaching-programmer til at guide enkeltpersoner i kunsten at tale.

Jack Canfield

FORFATTER, PSYKOTERAPIST & ENTREPRENØR

Som forfatter til den elskede bogserie Chicken Soup for the Soul® bidrog Jack Canfield til fremkomsten af ​​genren “inspirerende antologier”, som hurtigt voksede til et imperium på en milliard dollar. Som drivkraften bag udviklingen og over 500 millioner trykte bogkopier over hele verden er Jack Canfield virkelig kvalificeret til at tale om succes!

Jack Canfield er Amerikas førende ekspert i at skabe topresultater for iværksættere, forretningsledere, ledere, sælgere, virksomhedsmedarbejdere og undervisere. I de sidste 30 år har hans overbevisende budskab, smitsom energi og personlig coachingstil hjulpet hundreder af tusinder af mennesker med at nå deres drømme.

Jack er en række bedst sælgende forfattere af New York Times. Foruden kyllingsuppe til sjælen har han blandt andet skrevet The Power of Focus og nøglen til at leve loven om tiltrækning. Hans bøger har igen ført til lydbøger, kurser og træningsprogrammer.

Jacks baggrund inkluderer bl.a. en BA fra Harvard University, en kandidatgrad i psykologi fra University of Massachusetts og en æresdoktorgrad fra University of Santa Monica. I de sidste 30 år har han været aktiv som psykoterapeut, uddannelseskonsulent, underviser og en førende autoritet inden for selvværd og top præstation.

Blake Mycoskie

STIFTER AF TOMS SKO

Blake Mycoskie er grundlæggeren af ​​TOMS sko, og personen bag One for One® bevægelsen. Ideen til TOMS sko opstod under en rejse til Argentina i 2006, da Blake så de vanskeligheder, som børn voksede op uden sko. Hans løsning på problemet var enkel, men alligevel revolutionerende: at skabe en for en-profit virksomhed, der var bæredygtig og ikke afhængig af donationer, mens han hjalp børn. Blakes vision blev hurtigt den ene for en forretningsmodel, nemlig at der for hvert solgte par sko genereres et par sko til børn i nød.

I løbet af de første fem år forsynede TOMS millioner af fattige børn over hele verden med sko gennem forskellige humanitære organisationer. Men Blake indså også behovet for at hjælpe disse børn med mere end sko. I 2011 startede han TOMS Eyewear, der sælger briller. For hvert solgte par får en trængende person hjælp til at genvinde synet. TOMS Roasting Company steger kaffe – og hjælper med at forsyne fattige områder med rent vand.

I dag bidrager TOMS således ikke kun til at give trængende børn sko, men også til sundhedspleje, uddannelse og økonomi. en for en-forretningsmodellen har inspireret iværksættere over hele verden!

Til dato har TOMS sko leveret over 35 millioner par nye sko til børn i nød. TOMS Eyewear har hjulpet med at genoprette synet for mere end 250.000 mennesker. Hos TOMS Roasting Company leverer hver pose kaffe købt 140 liter rent vand.

I 2011 udgav Blake sin første bog, Start Something That Matters, hvor han fortæller sin egen historie om inspiration og kraften i at give til andre som en forretningsidé.

Blakes håb er, at Start Something That Matters vil inspirere andre til at gøre deres lidenskab og drømme til virkelighed.

Michael Beckwith

ÅNDLIG LEDER, FORFATTER

I 1986 Dr. Michael Bernard Beckwith Agape International Spiritual Center i Californien, USA, som var startskuddet for Agape-bevægelsen, som hurtigt spredte sig globalt. En interreligiøs åndelig kirke for mennesker med forskellige trosretninger, baggrunde og hudfarver med det formål at skabe accept, kærlighed og fred på jorden. De digitale udsendelser har publikum over hele verden.

Agape’s opsøgende aktiviteter hjælper de trængende på mange forskellige måder; mad til hjemløse, støtte til personer i fængsel og deres pårørende, interventioner rettet mod unge i fare og meget mere. Agape driver også globale humanitære programmer, hovedsageligt i Afrika, for at hjælpe mennesker og planeten, herunder gennem madprogrammer, mikrolån til familier, støtte til børnehjem, økonomisk støtte til mennesker i naturkatastrofer og mere.

Michael Beckwith har bl.a. talte for FN’s generalforsamling under FNs årlige verdensinterfaitharmonieuge. Han har delt scenen med mange store navne, udgivet adskillige bøger i spiritualitet, herunder Life Visioning Process om, hvordan man udvikler dit unikke potentiale, og har været med i utallige tv-programmer som Oprah Winfrey showet, Larry King Live og mere.

Dr. Beckwith er en efterspurgt meditationslærer, foredragsholder og seminarleder med temaet hvordan hver person finder deres unikke formål og unikke evner i livet.
www.agapelive.com

Bob Proctor

EKSPERT PÅ ATTRAKTIONSLOVEN

Bob Proctor betragtes som en af ​​de største talere i verden med hensyn til at blive rig. Han lærer folk at opdage deres skjulte evner, så de kan opnå mere, være mere og have mere – på alle områder af livet.

I mere end 50 år har Bob Proctor viet sit liv til at hjælpe mennesker med at skabe deres drømmeliv med hensyn til penge, forhold og åndelig opvågnen.

Hans mest berømte bog, You Were Born Rich, har toppet New York Times-hitlisterne, og filmen The Secret, som han medvirkede i 2006, fik stor verdensomspændende anerkendelse. Bob Proctor er en af ​​verdens førende eksperter i loven om tiltrækningskraft og har en reel evne til at røre folks hjerter.

Hans egen rejse fra en arbejdsløs ung mand, der faldt fra gymnasiet til en succesrig forretningsmand, er mildt sagt inspirerende. Efter at have læst Napoleon Hills bog Think and Grow Rich som en ung mand, lykkedes det på få måneder at gøre hele sit tilsyneladende mislykkede liv til en multimillionær.

Kreativitet, fantasi og glæde er nogle af Bob Proctors nøgleord. Han driver i øjeblikket Proctor Gallagher Institute, som hjælper folk med at realisere deres drømme og er en meget efterspurgt taler.

John Demartini

FORFATTER & EKSPERT OM MENNESKELIG POTENTIEL

Dr. Demartini betragtes som en af ​​verdens førende eksperter inden for menneskelig adfærd og personlig udvikling. Han er grundlægger af Demartini Institute, en privat forsknings- og uddannelsesorganisation med over 72 forskellige uddannelsesprogrammer inden for emnet menneskeligt potentiale og menneskelig bevidsthed.

Som teenager faldt John fra gymnasiet og boede i et telt. Han var så jordnær, at han “var tæt på døden.” Men takket være en person, der ser sit potentiale og hjælper ham, ændrede hans liv sig til det bedre. Han blev derefter overbevist om, at han selv ville dedikere sit liv til at hjælpe andre.

Dr. Demartini har brugt de sidste 43 år på at undersøge og arbejde med menneskeligt potentiale, han har skrevet over 40 bøger udgivet i omkring 30 lande, og han rejser over hele verden og lærer sine metoder.

Dr. Demartinis drivkraft og målet for Demartini Institute er at hjælpe folk med at opdage og leve i deres magt – og dermed gøre en forskel i verden.

Xiuhtezcatl Martinez

MILJØAKTIVIST, HIPHOP ARTIST & FORANDRINGSLEDER

Xiuhtezcatl Martinez, nu 21, har været miljøaktivist siden han var seks år gammel.

Han er også en hiphop-kunstner og leder af miljøorganisationen Earth Guardians.

Xiuhtezcatl Martinez er ikke kun involveret i klimaspørgsmålet, men også i, hvordan oprindelige folk og andre marginaliserede samfund påvirkes af fossile brændstoffer.

Han har talt både på FN-topmødet i Rio de Janeiro og på FN’s Generalforsamling i New York og var en af ​​24 valgte ungdomsmedlemmer i præsident Obamas Ungdomsråd.

I 2015 var han en af ​​21 unge mennesker, der sagsøgte den amerikanske føderale regering for ikke at have gjort nok for at bekæmpe klimaændringerne. Sagen, kendt som Juliana mod USA, blev for nylig afvist.

Xiuhtezcatl Martinez har skrevet bogen We Rise: The Earth Guardians Guide to Building a Movement That Restore the Planet (2017).

Miki Agrawal

SOCIAL ENTREPRENØR

Miki Agrawal er en naturkraft! Hun blev udnævnt til Årets sociale iværksætter ved World Technology Awards 2015, og hendes kreative bestræbelser har fortsat optjent sine nomineringer som “Young Global Leader” (World Economic Forum) og “De mest kreative mennesker i erhvervslivet” (Fast Company).

Miki Agrawal lancerede undertøjslinjen Thinx i 2010. Hun forestillede sig Thinx som et moderne og mere miljøvenligt alternativ til hygiejnebind og tamponer. Gennem et partnerskab med AFRIpads finansierer salget fra Thinx donationer af genanvendelige tøjbandager, så piger i Uganda ikke behøver at gå glip af skolen på grund af deres perioder.

Hendes samling er siden udvidet til at omfatte undertøj designet til kvinder med urinlækage. Salget hjælper med at finansiere Fistula Foundation, som bekæmper det udbredte problem med kvinder i udviklingslande, der lider af fistel efter fødslen. Når de ikke kan kontrollere urinen eller afføringen, afvises de ofte af deres ægtemænd og af samfundet.

Miki Agrawal er også grundlæggeren af ​​bidetfirmaet Tushy og Wild, en restaurantkæde i New York, der tilbyder farm-to-table, glutenfri pizzaer og pasta. Hun er forfatter til bogen Do Cool Sh * t on Entrepreneurship and Lifestyle, som toppede salgslistene.

Kute Blackson

VISIONÆNER FOR MENNESKELIG POTENTIAL

Kute Blackson er en unik visionær, når det kommer til menneskeligt potentiale. Han hjælper ikke folk med at “få” det, de ønsker, men har i stedet dedikeret sit liv til at hjælpe folk med at forstå, hvad de kan give, ved at hjælpe dem med at opdage deres sande og dybeste selv.

Kute blev født i Ghana, men voksede op sammen med sin far fra Ghana og mor fra Japan på fire forskellige kontinenter. I mange år boede de i London.

Som søn af en respekteret kirkeleder begyndte Kute at tale med sin fars menigheder i en alder af otte. I en alder af 14 år var han forberedt på at arbejde i sin fars forretning og til at videreføre familiens åndelige arv. Men hans indre stemme fik ham i stedet til at forlade familien og følge sit hjerte til USA og Los Angeles i 1995.

Efter at have studeret mange selvhjælpsikoner og lavet en dyb indre rejse af sig selv besluttede han at skabe sin egen metode til at hjælpe folk med at nå deres potentiale, en proces med at frigøre sig fra indlærte og forventede adfærd, som han kalder “Udgivet. Liv” ( Befriet levende).

Kute Blackson er i dag en efterspurgt taler, der arbejder over hele verden foran et stort publikum og med store virksomheder og berømte mennesker som kunder. Hans måde at omdefinere hvad succes er og evnen til at inspirere dybt efterlader ingen ligeglad.

Dwight Howard

NBA STJERNE-SPILLER, LOS ANGELES LAKERS

Dwight David Howard, født i 1985 i Atlanta, Georgia, er en amerikansk basketballspiller, der spiller for Los Angeles Lakers i NBA (National Basketball Association).

Dwight David valgte at opgive college for at satse på basketball. Han har modtaget et stort antal priser og priser, herunder at være en otte-time All-Star. Han er konsekvent blevet rangeret som en af ​​de bedste i ligaen og har sat mange ligarekorder. Ved OL i 2008 var han først ude som center for Team USA, som derefter tog guldet.

Før Dwight blev trukket ind i NBA i 2004, sagde han, at han ønskede at bruge sin karriere og kristne tro til at sprede Guds ord inden for ligaen og rundt om i verden. Han har været involveret i velgørenhed og brugt sin position til at henlede opmærksomheden på samfundsmæssige udfordringer.

Alberto Villoldo

SHAMAN, HEALER & SCIENTIST

Alberto Villoldo er en sjaman, healer og videnskabsmand. Han er en uddannet medicinsk antropolog og har brugt mange år på at studere for shamanmestre og healere i Andesbjergene med den sidste af Inca-folket.

I en alder af 25 var Alberto Villoldo den yngste kliniske professor ved San Francisco State University. Han ledede det biologiske selvreguleringslaboratorium og undersøgte, hvordan energimedicin kan ændre hjernens kemi. En dag indså Alberto, at hans forskning skulle være større i stedet for mindre, at han kiggede ud af den forkerte ende af mikroskopet. Han havde brug for at finde et system, der var større end hjernens neurale netværk.

Alberto udvekslede sit laboratorium med et par vandrestøvler og en billet til Amazonas – fast besluttet på at lære af forskere, hvis vision ikke var begrænset til et mikroskopobjektiv, fra folks vidensbase, mere end den målbare, materielle verden, han selv havde lært være. KUN virkelighed.

Som grundlægger af Four Winds Society lærer han nu mennesker over hele verden at praktisere energemedicin. Dr. Villoldo har skrevet mange bestsellere, herunder Spirit of Medicine: Ancient Wisdom Meets Modern Neuroscience og Heart of the Shaman: The Stories and Traditions of the Light Warrior.

Alberto Villoldo har afholdt flere kurser sammen med Younity Denmark og er en af ​​vores mest værdsatte kursusledere.
www.thefourwinds.com

Tom Chi

OPFINDER & MEDSTIFTER AF GOOGLE X

Tom Chi har en baggrund som astrofysiker, konsulent og forretningsleder inden for software- og hardwareudvikling. Han er en af ​​medstifterne af Google X – Googles halvhemmelige forskningsfacilitet, hvor han var ansvarlig for at udvikle Googles selvkørende bil og Googles briller.

Tom har været på forkant med en unik tilgang til hurtige prototyper, visioner og lederskab, der kan få store organisationer og virksomheder til at komme hurtigere frem end nogensinde.

Han kalder sig selv “planetens laboratorieleder” og brænder for at skabe broer mellem videnskab og menneskelig udvikling og om at ændre synet på, hvad der er muligt. Han rejser verden rundt for at hjælpe med at forbinde innovatorer, der arbejder med teknologier, der kan redde miljøet.

Et af Tom Chi’s projekter er at samle verdens førende forskere til at redde verdens koralrev, der dør i en forbløffende hastighed på grund af stigende havtemperaturer. Hvis der ikke gøres noget, ifølge Tom, er der ingen rev tilbage i 2080. Et andet projekt er at plante en milliard træer ved hjælp af droner.

Dean Graziosi

ENTREPRENØR, FORFATTER & INVESTERINGSCOACH

Dean Graziosi har startet eller spillet en vigtig rolle i over 14 succesrige virksomheder, der har ændret liv rundt om i verden. Hans mission i over 20 år har været at tilbyde udviklingsprogrammer til dem, der søger transformation og succes uden for traditionelle uddannelsesveje.

Efter mange vellykkede ejendomsinvesteringer tog Dean Graziosi skridtet ind i uddannelsesindustrien, da han oprettede sit første uddannelsesprogram baseret på sin egen erfaring med titlen “Tænk lidt anderledes”.

Programmet var en succes, og efter et par år skrev han sin første bog, Totally Fulfilled (2006), som hurtigt blev en New York Times bestseller. Bogen forklarer Deans unikke tilgang til at opnå de bedst mulige resultater – på alle områder af livet. Siden da har han skrevet et stort antal bedst sælgende bøger og er en populær taler om emnet rigdom og succes.

Et af hans seneste projekter er det Knowledge Broker Blueprint-program, han oprettede sammen med Tony Robbins. Programmet har over 38.000 deltagere i over 150 lande og 4.100 industrier, som alle deler deres viden og bidrager til at gøre selvuddannelse til den nye norm.

Ken Wilber

FILOSOF & FORFATTER

Ken Wilber er en amerikansk filosof, forfatter og lærer i spiritistisk psykologi og spiritualitet, der er blevet kaldt “Einstein of Consciousness”.

Han har skabt sit eget holistiske psykologiske system med en integreret ramme kaldet AQAL (All Quadrants, All Levels) og har skrevet et stort antal bøger om emnet.

I 1967 tilmeldte han sig en medicinstudent ved Duke University. Som mange af hans generation blev han stærkt inspireret af østlig litteratur, især taoismen og Tao Te Ching. Efter et par år droppede han fra college for at bruge al sin tid på at forbedre sin interesse i at skrive bøger.

I 1973, i en alder af 23 år, afsluttede Ken Wilber sin første bog, The Spectrum of Consciousness, og han har siden oversat ca. 25 bøger til over 30 sprog. Nogle af hans mest berømte titler er Sex, økologi, spiritualitet, integreret psykologi og en teori om alt.

I et af hans senere værker, The Religion of Tomorrow (2017), udforsker han de største religioner, der kan forblive relevante i moderne tid ved at integrere de videnskabelige resultater fra de sidste 100 år og indsigt i den menneskelige natur.

I 2012 blev Wilber medlem af Advisory Board of the International Simultaneous Policy Organization, der søger at bringe en stopper for den sædvanlige “deadlock” i håndtering af globale spørgsmål gennem en fælles international politik.

Wilber bor nu i Denver, Colorado og arbejder sammen med Marc Gafni på Center for World Spirituality, som han var med til at grundlægge.

Marie Forleo

FORFATTER OG TANKELEDER

Marie Forleo blev udnævnt til tankeleder for den næste generation af Oprah, og hendes hjemmeside er blevet udnævnt til en af ​​de 100 bedste websteder for iværksættere af Forbes.com. Maries mission er at hjælpe dig med at nå dit fulde potentiale og bruge dine gaver til at ændre verden.

Hun er skaberen af ​​det prisvindende show MarieTV med seere i 195 lande, grundlægger af B-School og har været hos Entrepreneur Magazine og Fast Company. Marie har været mentor for unge iværksættere på Richard Bransons “Center of Entrepreneurship”. Gennem initiativet Change Your Life, Change The World® er hvert professionsuddannelsesprogram knyttet til en partner, der støtter kvinder, miljøet og iværksætteri.

www.MarieForleo.com

Prince EA

FILMMAKER, TALER & AKTIVIST

Richard Williams, bedre kendt under sit scenenavn Prince EA, er en amerikansk talekunstner, digter og filmskaber. Efter eksamen fra University of Missouri – St. Louis med en grad i antropologi, begyndte han først en karriere som hiphop-kunstner.

Prins EA har rørt hjertet hos millioner af mennesker over hele verden. Ved at producere kreativt, inspirerende og tankevækkende indhold har Prince modtaget over en milliard visninger på Facebook alene.

Daniel Schmachtenberger

SOCIAL INGENIØR, FILOSOF & STRATEG

Daniel Schmachtenberger har en baggrund inden for systemvidenskab, adfærdsvidenskab og aktivisme og fokuserer på globale systemer og deres effekt på globale udfordringer. Hans arbejde handler om at forbedre både individets og samfundets sundhed.

Daniel er overbevist om, at fremme af kollektiv intelligens og kapacitet er grundlæggende for alle civilisationers overlevelse og nødvendig for at løse de problemer, som menneskeheden står over for som et resultat af globalisering og eksponentiel teknologisk udvikling.

Alanis Morissette

MUSIKER & AKTIVIST

Alanis Morissette er en af ​​de mest indflydelsesrige sanger-sangskriver musikere i vores tid. Hun brød igennem med albummet Jagged Little Pill i 1995 og har siden da solgt over 60 millioner albums.

Uden for musik er Alanis involveret i miljømæssige og samfundsmæssige spørgsmål. Hun er en aktiv fortaler for f.eks. kvinders rettigheder såvel som åndelig, mental og fysisk velvære. Hun har bidraget med sin skrivning og musik på en række områder, såsom filmmusik, velgørenhedsprojekter og samarbejde med forskellige organisationer, såsom Equality Now, der arbejder verden over for kvinders og pigers rettigheder.

Alanis holder workshops og taler offentligt over hele verden.

Zubin Damania

LÆGE & KOMIKER

Zubin Damania er den læge, der når ud til millioner af mennesker hver uge gennem sit humoristiske tv-show “The ZDoggMD show” på Youtube. Han sætter fingeren på meget i vores dysfunktionelle plejesystem og brænder for at give almindelige mennesker viden og slå ned på sundhedsmyter og vildledende information. Hans arbejde er blevet kaldt “den underholdning, der kan redde dit liv”.

I Las Vegas sagde Dr. Damania gik også fra satire til patientcentreret arbejde, da han startede den medlemsbaserede sundhedsinstitution Turntable Health, der fokuserer på forebyggende sundhedsarbejde for både den enkelte og lokalsamfundet og med en omkostningsmodel, der gør primærpleje tilgængelig for alle noget han brænder for.

Zubin Damania er assisterende professor i medicin ved University of Nevada, Las Vegas (UNLV) School of Medicine.

Barbara Marx Hubbard

SOCIAL INNOVATØR, EVOLUTIONÆR TÆNKER

Barbara Marx Hubbard blev kaldt “vores tids stemme til bevidst udvikling” af Deepak Chopra. Hun var en produktiv forfatter, visionær, social innovatør, evolutionær tænker og underviser og medstifter og præsident for Foundation for Conscious Evolution.

Hun producerede den prisvindende dokumentarserie Humanity Ascending: A New Way through Together i 2012 og har skrevet et stort antal bøger om emnet, herunder The Shift from Ego to Essence, 52 Codes for Conscious Self Evolution and Birth 2012 and Beyond: Menneskehedens store skift til en alder af bevidst evolution.

Barbara Marx Hubbard, der døde i 2019, var en fremtrædende stemme for den nye tidsalder og den kollektive opvågnen af ​​menneskeheden. www.evolve.org

Seane Corn

YOGA AKTIVIST

Seane Corn er en internationalt anerkendt yogalærer, kendt for sit unikke, ligefremme udtryk og inspirerende undervisningsstil, der inkorporerer både det fysiske og det mystiske ved yoga. Hendes yogaklasser integrerer dynamiske yogapositioner med meditation, visualisering, intention og bøn for at skabe en indre rejse mod helbredelse og indre kraft.

I løbet af sin 25-årige karriere har hun prydet over 40 magasinomslag, blevet ansat som yogaekspert i både tv, radio og trykte medier og har et stort publikum over hele verden gennem sine yogakurser online.

Seane Corn har valgt at bruge sin position og platform til at øge bevidstheden om globale udfordringer såsom menneskehandel, dyrerettigheder, social uretfærdighed og hiv / aids.

John Gray

FORFATTER AF “MÆND ER FRA MARS, KVINDER ER FRA VENUS”

John Gray er en af ​​verdens førende relationseksperter. Han har skrevet omkring 20 bøger, inklusive bestsellerne Mænd er fra marts, kvinder er fra Venus.

Johns bøger har solgt over 50 millioner eksemplarer på 50 forskellige sprog rundt om i verden. Hans mange bøger, videoer og transformationsseminarer lærer mænd og kvinder at forstå, respektere og værdsætte deres forskelle både privat og i professionelle sammenhænge.

Han er en hyppig ansat ekspert i store tv-shows og verdensledende presse, såsom CNN, Oprah, Newsweek, USA Today og mere.

Alexi Panos

ENTREPRENØR, TALER, COACH & BLOGGER

Alexi Panos kalder sig “Impact Entrepreneur”, en impact-iværksætter, og rejser rundt i verden og taler og holder workshops for at inspirere folk til at leve deres bedste liv.

Hun er forfatter til bøgerne “50 måder at yay!” og “NOW OR NEVER” og grundlægger af den digitale uddannelsesplatform Soul School, der tiltrækker mennesker fra hele verden, der ønsker at transformere deres liv.

Alexi Panos har en baggrund som præsentator inden for tv og model, men følte et kald til noget større. I løbet af sin karriere er hun blandt andet blevet udnævnt

– En af verdens “Top 10 kvindelige erhvervsledere, der ændrer verden” (INC Magazine)
– Et af verdens “Top 100-annoncer, der ændrer verden” (ORIGIN Magazine)
– En af verdens “15 kvinder der wow” (Creative Magazine)

Alexi driver også nonprofitorganisationen E.P.I.C. (Everyday People Initiating Change), der arbejder med samfundsudvikling og rent vandprojekter i landsbyer i Afrika. E.P.I.C. tilbyder også frivillige programmer for folk, der føler et kald til at give til andre.

Vishen Lakhiani

TALER, INVESTOR & ENTREPRENØR

Født og opvokset i Kuala Lumpur, Malaysia, flyttede Vishen Lakhiani til Michigan, USA, i 1995 for at studere elektroteknik og datalogi ved University of Michigan. Der opdagede han AIESEC, en non-profit studenterorganisation dedikeret til at hjælpe unge ledere med at blive globale ledere, der ønsker at gøre en forskel i samfundet. Vishen blev til sidst vicepræsident for det amerikanske hold.

I 2001 flyttede han til New York for at arbejde for et teknologivirksomhed. For at håndtere stresset i jobbet begyndte han at meditere og studerede Silva-metoden, et populært mindfulness-program udviklet af Jose Silva. Han blev så inspireret, at han blev instruktør og underviste studerende i Silva-programmet meditation.

Hans interesse for personlig udvikling overtog, da han indså kraften i meditation og visualisering, som førte ham til at grundlægge virksomheden Mindvalley i 2002, som i dag er vokset til et globalt multimillion dollarselskab inden for personlig udvikling og meditation.

Vishen har skrevet bøgerne Koden for det ekstraordinære sind og Buddha og Badass.

Vishen sidder også i bestyrelsen for X Prize Foundation, en nonprofitorganisation, der designer og afholder konkurrencer om teknologiinnovationer, der bæredygtigt kan bidrage til at fremme menneskeheden.

Michael Franti

MUSIKER & AKTIVIST

Michael Franti er en musiker, digter og dokumentarfilmskaber kendt for at bruge sin musik som en positiv kraft til forandring i verden. Hans globalt bevidste tekster, kraftfulde forestillinger og dynamiske live shows klassificeres af mange som “lyrisk aktivisme”, og han ses som en pioner inden for området.

Michael er kendt for sin deltagelse i forskellige musikprojekter, der ofte tager stilling til politiske og sociale spørgsmål. Han er skaberen og sangeren af ​​sit nuværende uafhængige projekt, Michael Franti & Spearhead, et band, der blander hiphop med en række andre stilarter, herunder funk, reggae, jazz, folkemusik og rock.

Michael har været meget engageret i fred i Mellemøsten og har blandt andet instrueret dokumentaren ‘Jeg ved, jeg er ikke alene’, hvor han dokumenterede virkeligheden i krigszonerne.

Lynne Twist

GLOBAL AKTIVIST, FORFATTER OG FILANTROP

Lynne Twist – en global aktivist, konsulent, taler og prisvindende forfatter af The Soul of Money, har dedikeret sit liv til globale initiativer for en bæredygtig fremtid og for at reducere fattigdom og sult.

Som medstifter af Pachamama Alliance arbejder hun med oprindelige folk i Amazonas og bruger indsigten fra det arbejde til at uddanne og inspirere folk til at skabe en blomstrende, lige og bæredygtig verden.

Lynne er grundlægger og formand for Soul of Money Institute, hvis mission er at uddanne, inspirere og give mennesker og organisationer mulighed for at tilpasse deres økonomiske ressourcer til det, de værdsætter mest. Hun har arbejdet med over 100.000 mennesker i 50 lande og modtaget adskillige prestigefyldte priser, herunder prisen “Woman of Distinction” fra FN. Hendes klienter inkluderer Microsoft, Amnesty International og Harvard University.

Hun har også trænet velhavende enkeltpersoner og familier i socialt ansvar, givende og strategisk filantropi. Lynne har samlet hundreder af millioner af dollars for at skabe løsninger på menneskehedens største udfordringer.

John Mackey

ENTREPRENØR & CEO WHOLE FOODS

John Mackey er en amerikansk forretningsmand og forfatter. Han er administrerende direktør for den amerikanske fødevarekæde Whole Foods Market, som han medstifter i 1980. I dag har kæden omkring 450 butikker i USA, Canada og Storbritannien. John er en af ​​de mest indflydelsesrige fortalere i verden for økologisk mad, og Whole Foods fokuserer netop på dette: naturlige og økologiske ingredienser af høj kvalitet.

Virksomheden er blevet udnævnt til “Det bedste firma at arbejde for” af Fortune Magazine i 16 år i træk og er forpligtet til miljøspørgsmål og sociale forhold og har modtaget adskillige priser for sit arbejde.

John Mackey var initiativtager til Whole Planet Foundation, der arbejder for at reducere fattigdom i udviklingslande, og det lokale producentlånprogram, som hjælper lokale fødevareproducenter med at udvide deres forretning. Yderligere eksempler er det globale dyrepartnerskab for human dyrepleje på gårde og initiativet Health Starts Here, der fremmer sundhed og velvære.

John Mackey er blevet udnævnt til “Årets iværksætter i USA” af Ernst & Young, “Bedste CEO i Amerika” af institutionelle investorer og “Verdens bedste CEO” af Barrons.

Han er en stærk fortaler for det frie marked og er initiativtager til bevidst kapitalisme-bevægelse og medforfatter til den bedst sælgende bog Bevidst kapitalisme, Liberating the Heroic Spirit of Business (Harvard Business Review Press 2013), der mener, at en etisk forretning model, hvor virksomheder giver tilbage, er vejen frem.

Kyle Cease

SKUESPILLER, KOMIKER & COACH

Kyle Cease er en komiker, taler og bedst sælgende forfatter, der får arenaerne til at gnistre under hans udsolgte forestillinger. Han blander humor og dybde og kalder sig en ”transformerende komiker”.

Efter mere end 20 år som en fremtrædende turnerende komiker og skuespiller opdagede Kyle Cease pludselig, at hans lærte sandhed “Når dette eller det sker, SÅ bliver jeg glad” var en løgn. Han besluttede at afslutte sin blomstrende komikerkarriere og i stedet inspirere folk til at leve efter deres potentiale og følge deres drømme.

Hans tilbagevendende online platform Evolving Out Loud med kurser og foredrag i personlig udvikling har over 400.000 medlemmer over hele verden. Han har personligt coachet over 15.000 mennesker, og hans Youtube-videoer har over 60 millioner visninger.

Kyle Cease har spillet mere end 100 forskellige tv- og filmoptrædener og delt scenen med blandt andre Eckhart Tolle, Jim Carrey, Tony Robbins og Deepak Chopra.

Lisa Nichols

LIVSPIL, MOTIVATIONSTALER & FORFATTER

Lisa Nichols er en af ​​verdens mest efterspurgte motiverende talere. Hendes globale platform har nået over 30 millioner mennesker, og hendes personlige udviklingsbøger, herunder No Matter What og efterfølgeren Abundance Now, har toppet de amerikanske salgslister.

Hendes egen rejse har inspireret mennesker rundt omkring i verden. Fra kæmpende enlig mor på indkomststøtte til iværksætter og multimillionær, der i dag hjælper andre med at finde deres uopdagede gaver og potentiale. Hendes drivkraft er at vise andre, at den rejse hun selv har foretaget er mulig for enhver at tage.

Lisa har været med til at udvikle workshops og programmer, der har forvandlet mænds og kvinders liv over hele verden.

Gennem sit fundament Motivating the Teen Spirit hjælper Lisa Nichols unge mennesker med at glide. Fondens arbejde har forhindret tusinder af unge i at begå selvmord, hjulpet unge mennesker, der gik ud af skolen for at vende tilbage og genforenede familier.

Lisa Nichols har også medvirket i The Secret (2006) om loven om tiltrækning og lad os vokse (2020), en talte ordfilm om racisme, og har modtaget mange prestigefyldte priser, herunder “The Humanitarian Award” fra Sydafrika og “The LEGO Foundation’s Heart of Learning Award ”. Byen Houston i USA har døbt Lisa Nichols Day den 9. maj for at markere hendes dedikerede arbejde for at forbedre folks liv, filantropi og helbredelse.

Peter Diamandis

STIFTER AF XPRIZE FONDEN

Peter Diamandis er grundlægger og formand for XPRIZE Foundation, som er verdens førende inden for design og store innovationskonkurrencer. Han er også grundlægger af Singularity University, en institution på Silicon Valley-niveau, der rådgiver verdensledere inden for eksponentiel teknologi, såsom kunstig intelligens, og har til formål at omdanne verden til en bæredygtig verden og udrydde fattigdom.

“Der er ingen drøm, der er for stor, ingen udfordring, som vi ikke kan klare,” siger Peter om den tid, vi lever i lige nu.

Som iværksætter har Peter startet over 20 virksomheder inden for områderne menneskeliv, rumrejser, risikovillig kapital og uddannelse. Han er også medstifter af BOLD Capital Partners, en risikovillig kapital på $ 250 millioner, der investerer i eksponentiel teknologi.

Peter er en af ​​New York Times mest solgte forfatter til tre bøger: overflod – fremtiden er bedre end du tror, ​​fed – hvordan man bliver stor og skaber rigdom og påvirker verden og fremtiden er hurtigere end man tror.

Peter Diamandis beskrives af mange som “den bedste og mest dynamiske taler i branchen”. Diamandis ønsker at hjælpe sit publikum med at forstå hastigheden og konsekvenserne af eksponentiel teknologi og hvordan man driver innovation inden for deres organisationer og virksomheder.

Peta Kelly

LEVERANDØR & TALER

Peta Kellys mission er at inspirere og uddanne unge i evnen, modet og friheden til at drømme stort og tænke “uden for boksen”. Hun vil hjælpe folk med at indse, at de skaber det liv, de ønsker.

Peta dimitterede fra University of Western Australia i 2010 efter at have studeret samfundsvidenskab og motion fysiologi og diæt. Hendes forskerkarriere tog fart, men en indre stemme sagde, at hun gik i en anden retning … Hun drømte om at gøre en forskel i verden – og tjene så mange penge, at hun kunne hjælpe sin mor med at afslutte sit job.

I en alder af 25 havde hun startet et online marketingfirma og var blevet multimillionær. Siden da har hun skrevet flere bøger, herunder The Earth is Hiring (2017) om de uendelige muligheder, der findes i dag til at skabe deres egen indkomst, skabt forskellige programmer for at hjælpe folk med at realisere deres potentiale, organiserede festivaler, holdt foredrag og meget mere.

Peta Kelly kalder sig selv en “kreativ forsker inden for himlen på jorden” og brænder for at hjælpe folk med at komme ud af egernhjulet med den opfattelse, at livet skal bestå i at gå til et job 9-17 hver dag.